Blog

Jak zařídit ložnici v jarním období?

Jak-zařídit-ložnici-v-jarním-období

Jak vnést do ložnice jarní atmosféru? Není to nic těžkého, pokud vybereme správný nábytek, dekorace a doplňky. S trochou nasazení dokážeme radikálně změnit vzhled ložnice a udělat z ní nejen krásné, ale i pohodlné místo k odpočinku.

Když ve vzduchu cítíme blížící se jaro, máme více energie a chceme na vzhledu našeho soukromého prostoru něco změnit. Jarní metamorfózu domu či bytu je nejlepší začít v ložnici, tedy té nejdůležitější místnosti, která by měla zajistit kvalitní spáneka a odpočinek. Výběr nábytku do ložnice, doplňků a dekorací je nelehký a zodpovědný úkol, na který se vyplatí náležitě připravit. Nejdůležitější pro náš zdravý spánek je pohodlné lůžko, které by mělo být vybaveno matrací přizpůsobenou individuálním potřebám.

Ideální nábytek do jarní ložnice

Než se pustíme do proměny interiéru se zaměřením na dekorace a doplňky, je na zvážení, zda naše postel poskytuje odpovídající komfort a pohodlí spánku. Záleží nejen na výběru matrace, ale neméně důležitý je výběr kvalitního rámu, polštářů a doplňků.

Pokud se chcete vyhnout časté výměně vybavení ložnice, je nejlepší vybrat si kvalitní nábytek, díky kterému máte zajištěn zdravý, posilující spánek na dlouhá léta. Výbornou volbou jsou módní a funkční čalouněné postele, které mohou být základem v mnoha povedených aranžmá. Toto řešení umožňuje přizpůsobit vzhled nábytku individuálním potřebám, mimo jiné např. typ a barva čalounění, rám postele a postelové čelo.

Osobitý čalouněný nábytek je víc než jen nezbytné vybavení ložnice! Díky možnosti vlastní konfigurace jednotlivých prvků postele můžete nejen lépe spát, ale také zdokonalit esteticky prostor a zvýšit jeho funkčnost.

Perfektní volbou do ložnice je například minimalistická, elegantní a stylová postel ENZO značky BED DESIGN, která kombinuje preciznost zpracování a nejkvalitnější materiály. Postel ENZO je k dispozici v několika kategoriích látek, mezi nimiž jsou barvy, které dokonale ladí s osvěženou jarní ložnicí.

Výběrem jednoduché elegantní čalouněné postele s čelem získáme nejen záruku pohodlí a komfortu při spánku, ale také jedinečnou dekoraci prostoru, díky které nebude ložnice vyžadovat příliš „zkrášlovacích zásahů“.

Například postel FLORIDA od Gomarco dokážeme přizpůsobit individuálním potřebám a získat tak kus nábytku, který splní všechna naše očekávání. Promyšlený design, nejkvalitnější materiály a také možnost výběru z různých látek a designových řešení je způsob, jak spojit potěšení z kvalitního spánku s krásným vzhledem a výjimečnou funkčností.

Jarní doplňky a dekorace do ložnice

Díky jarním dekoracím a doplňkům dokážeme rychle a bez velkých výdajů změnit vzhled každé místnosti. Probouzející se příroda nám může být inspirací, protože uchvacuje hýřením barev a potěší svou svěžestí. Stojí za to rozhodnout se pro výměnu textilu, například pořídit vzdušné závěsy a vyměnit přehoz, povlaky na polštáře doplnit dekoračními polštáři, zvolit produkty v energizujících barvách. Vzhled ložnice změní i povlečení s jarním vzorem a umístění rostlin do ložnice, které nejen zdobí pokoj, ale také zlepšují mikroklima v ložnici. Na parapet, komodu a noční stolky byste však neměli umisťovat voňavé kvetoucí rostliny spojené s jarem, například narcisy a hyacinty, protože jejich intenzivní vůně může negativně ovlivnit spánek a způsobovat bolesti hlavy.

Jarní aranžmá lze doplnit o nové nástěnné dekorace a svícny, fotorámečky a další doplňky odkazující na roční období, které do pokoje vnesou závan svěžesti a jarní atmosféry.

Souhrn

Jaro motivuje ke změně výzdoby domů a bytů. Pokud chceme do ložnice navodit jarní atmosféru, můžeme použít barevné textilie, dekorace, doplňky a rostliny, díky kterým navíc zlepšíme mikroklima v ložnici. Je však třeba připomenout, že dekorace a doplňky nejsou základem zdravého spánku. Pokud si chcete užívat lepšího zdraví a pohody, musíte se v první řadě zaměřit na výběr postele, matrace, polštářů a doplňků, díky kterým se ložnice stane oázou blaženého odpočinku a umožní účinnou regeneraci pro tělo. V Design Ložnice najdete nejen pohodlné postele, matrace a polštáře, ale také navrhnete postel, která splní vaše designerské sny, zajistí komfort, pohodlí a bezproblémové užívání.

Related Posts